Intercanvi cultural i amistat

Per primera vegada s’ha dut a terme un nou model d’intercanvi destinat a majors d’edat

L’estiu és una bona època per fer intercanvis culturals i noves amistats. Des de fa molt temps, Rotary International amb els seus programes d’intercanvis de joventut i campaments d’estiu, aconsegueix que més de 8.000 joves de més de 80 països cada any intercanviïn cultura i facin noves amistats.

El Rotary Club de Sant Cugat sempre ha participat en aquests programes i enguany ha rebut diverses visites i ha enviat tres joves a l’estranger. Els programes de joventut de Rotary van creixent igual que els seus usuaris i per primera vegada s’ha dut a terme un nou model d’intercanvi destinat a majors d’edat, anomenat Intercanvi de Noves Generacions.

El dia 23 de juliol, ens van visitar 6 joves taiwanesos que estaven fent un recorregut per Espanya acollits per diferents clubs rotaris, gràcies a aquest nou tipus d’intercanvi i als voluntaris.

El motiu d’aquest programa és l’intercanvi cultural, conèixer teixit empresarial i promoure la pau a través de l’amistat.

A Sant Cugat varen poder gaudir de la visita al Monestir, d’un dinar de germanor amb el club Rotary i per acabar, varen participar en la jornada castellera amb motiu de Sant Cugat. La complicitat i acolliment dels membres dels Castellers de Sant Cugat als nostres visitants, va ser molt destacable i vull agrair-ho personalment. Tots ells varen quedar molt impressionats de les nostres tradicions i de la nostra manera de ser.

Moltes gràcies Gausacs, em vaig sentir molt orgullosa de tots vosaltres, i junts hem fet que a Taiwan cada vegada sigui més alt el castell de la gent que coneix la nostra cultura.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem