Som rics

La veritable riquesa del nostre municipi, és generada de manera voluntària

Recentment s’ha publicat en els mitjans de comunicació, que Sant Cugat és el municipi de Catalunya amb la renda més elevada. No ho negaré, malgrat que tenim un rebost solidari i que Càritas i la Creu Roja de Sant Cugat atent a moltíssimes persones. És veritat que som rics i el secret de la riquesa és dins de les persones que formen part de la comunitat del municipi.

Som rics. Per què ho som culturalment, en nombre d’associacions, en nombre d’activitats, en nombre d’arbres i en nombre de tantes coses...

La veritable riquesa del nostre municipi, és generada de manera voluntària per tantes i tantes persones que participen en moltes associacions que fan possible moltes activitats culturals i socials que són a l’abast de tothom i que enriqueixen l’esperit de tots els que hi participen.

Fa poc, Òmnium, Unesco i l’Aula de la Gent Gran de Sant Cugat, varen organitzar un homenatge a una compositora catalana, la Sra. Mercè Torrents, que va ser esplèndid. Ella, emocionada i agraïda, destacava que la seva obra musical era obra de Déu i que hi havia molta bondat al món i molta bona gent.

Aquí és on rau la riquesa, la veritable, la que porten a dins les persones que donen els seus coneixements i el seu temps per fer feliços als altres. Mercè Torrents ho fa amb la seva música.

Altres ho fan participant en associacions que conserven i apropen la cultura i les tradicions al poble. Si és veritat, Sant Cugat és el municipi més ric de Catalunya per la seva renda i també ho és, pels seus ciutadans que són molt bona gent, generosos i participatius culturalment.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem