La primavera i la música...

La nostra ciutat comença a semblar-se una mica més a una menuda ciutat europea que a un poble gran català

Tot just fa uns dies que va començar la primavera. Si ens fixem amb les temperatures reals que anem tenint al llarg de cada dia, pot ser fins i tot no ens n'hàgim adonat. Són unes setmanes que no per haver-les passat ja moltes vegades, tantes com anys tenim, i en tenim bastants, que mai deixen de sorprendre't.

Tot reviu. Sembla que s'agafin forces per explorar noves idees, noves il·lusions i fins i tot noves formes de viure i de gaudir. La primavera és el renaixement particular de cada any. És el temps que tenim més hores de llum i voldríem allargar cada minut com si tingués una hora.

La primavera és el moment en què el carrer s'omple de color, de brogit i ara també de música. En anys anteriors s'havia començat a veure alguna manifestació d'aquestes però sembla que es van consolidant. Ja trobem grupets de músics que amb el seu talent posen a peu del carrer l'entreteniment extraordinari que representa la música i la veu en viu. La gent ho gaudeix i s'hi atura perquè no deixa de ser espectacle i no és habitual per moltes persones i nens gaudir de la música a curta distància.

A poc a poc i d'aquesta manera, la nostra ciutat comença a semblar-se una mica més a una menuda ciutat europea que a un poble gran català. Volem que Sant Cugat sigui conegut arreu i l'entreteniment al carrer està en el creixement d'aquesta cultura. Un cop mes la primavera i la música ens avisen de què alguna cosa està canviant a la nostra ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem