Molt Louis Vuitton i molt poca vergonya

Sembla que per a les forces de seguretat i el mateix ajuntament prima més l'aparença (que sembli que tens diners) que l'educació viària

Segueixo rebent queixes dels treballadors del polígon Sant Joan. Els pares creient-se posseïdors de tots els drets segueixen aparcant envaint sortides de pàrquings i carrils. Tristament la guàrdia urbana que es col·loca a la rotonda no fa res, absolutament res.

Senyores, que aparquen on i com volen, surten del seu vehicle amb la seva bossa de marca al braç, miren amb mala cara i després ignoren a qui li crida l’atenció, senyores que semblen no tenir pressa, senyores que ensenyen als seus fills com és això de tenir molt poqueta vergonya, poc respecte, molta cara i pocs valors (llàstima que tot això no es pugui comprar amb diners).

La indignació es fa patent i no és per menys. Sembla que per a les forces de seguretat i el mateix ajuntament prima més l'aparença (que sembli que tens diners) que l'educació viària, les normes de trànsit i la igualtat entre els que han de cohabitar en un mateix lloc.

Càlcul aproximat:

300 vehicles mal aparcats durant més de 15 minuts a 80 € per multa = 24.000 €

Suposem que la grua pugui retirar uns 5 vehicles al dia a 170 € = 850 €

24.850 € * 5 dies = 124.250 €

497.000 € / mes

No cal dir que es podrien emprar aquests euros.

"Donar exemple no és la principal manera d'influir sobre els altres; és l'única manera" (Albert Einstein).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem