Tornar al camp de batalla

No es tracta d'anar per la vida de seductor, encara que si és el que t'agrada pots fer-ho perfectament

Sant Cugat, està plena d'homes com tu. No et diré que els cinquanta són els nous quaranta perquè no ho són, encara que sí que és cert que la joventut cada vegada és més llarga. Deixem-ho en què ets home i has arribat als quaranta i deu. Segurament, ja tens fills grans, gaudeixes d'una nova llibertat i per circumstàncies diverses tornes a estar al mercat. Sembla que ja està tot inventat i de sobte et trobes en terreny pantanós; Ja no saps lligar?!

El primer és oblidar-te de comparacions amb el tu del passat. Els teus abdominals ja no tornaran, els teus cabells blancs et fan interessant, la teva experiència t'avala, el teu atractiu ja no està en un rostre jove ...

Surt i diverteix-te. En qualsevol lloc pots trobar a persones interessants amb qui entaular converses.

Aquesta seguretat que tens a casa i a la feina, has d'extrapolar-la a les noves relacions. Si la teva por és que no saps com enfocar conèixer una persona i entrar en un joc de seducció, perquè fa molts anys que no ho fas, no ho facis. No es tracta d'anar per la vida de seductor, encara que si és el que t'agrada pots fer-ho perfectament.

Has de tenir en compte que Cupido ja no és el que era, ara dispara a tort i a dret i, casualitat és que encerti cap de les primeres vint cites o més que puguis tenir, no desesperis, gaudeix del teu nou estat i posa't darrere de les trinxeres si veus que la cosa es posa lletja.

Només has de saber i creure que els de la cinquantena que torneu al camp de batalla esteu de moda. Endavant, el meu Valent!

"Jo sóc el que sóc: un individu únic i diferent" (Charles Chaplin).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem