Les cites indispensables del 2017 a Volpelleres

Enguany esperem poder comptar amb la participació de més entitats culturals i esportives de la ciutat, i en aquest sentit estem treballant ja des d'aquest mes de març per poder aconseguir-ho

El barri de Volpelleres, amb una història recent que en 2018 arribarà als deu anys, vol començar a crear les seves pròpies tradicions. I és que els darrers anys, entre els veïns de Volpelleres, ha anat aflorant un sentiment de pertinença i d'orgull de barri, que va en augment amb cada activitat que es fa, o projecte nou que s'impulsa; i això ens anima a continuar organitzant activitats i a intentar millorar-les cada any.

En aquest sentit, 2017 serà l'any de consolidació de les dues grans activitats que van marcar l'any 2016: la "Festa Major" (#fmvolpe17) i el "Nadal a Volpelleres" (#nadalavolpelleres).

La Festa Major de Volpelleres enguany canvia de data per passar a celebrar-se els dies 15, 16 i 17 de setembre -així que ja podeu reservar-vos aquest cap de setmana a les vostres agendes, perquè pensem organitzar una festa grossa al barri-. I la intenció és que ja no es torni a moure més del calendari, i que a partir d'aquest any, la nostra Festa Major passi a celebrar-se el primer cap de setmana després de l'inici de les escoles al mes de setembre.

A banda d'aquest canvi de data, cal destacar que enguany esperem poder comptar amb la participació de més entitats culturals i esportives de la ciutat, i en aquest sentit estem treballant ja des d'aquest mes de març per poder aconseguir-ho. I és que, un any més, la Festa Major de Volpelleres continuarà marcant-se com a un dels seus principals objectius l'apropament, per uns dies, de part de la tradició cultural i esportiva de la ciutat als veïns de Volpelleres. Pel que fa a l'altre gran objectiu, la unió de tots els veïns, estem convençuts que es tornarà a aconseguir, perquè Volpelleres és un barri amb molta vida.

Pel que respecta al format de la festa, podem avançar-vos que no canviarà gaire, i que continuarà sent molt familiar, ja que el programa que vam fer pel 2016 va funcionar molt bé, i encaixa perfectament amb el tipus de població que tenim a Volpelleres. No obstant això, sí que aprofitarem per millorar o adaptar alguna de les propostes que van tenir menor assistència de públic, principalment les nocturnes, i també introduirem alguna novetat. Estem convençuts que la Festa Major de Volpelleres tornarà a ser tot un èxit de participació, amb la que el nostre barri continuarà bategant.

I pel que fa al Nadal a Volpelleres, es tornarà a celebrar durant el mes de desembre, amb activitats familiars programades per a diferents dies, i centrades principalment en el Tió de Nadal. Dins d'aquesta celebració també es tornarà a organitzar una fira d'artesans.

No cal dir que el Bosc de Volpelleres tornarà a tenir protagonisme en ambdues activitats, per la seva importància, i com a reivindicació de la seva necessària millora per a integrar-lo a la vida del nostre barri.

Abans de tot això, però, durant els mesos de juny i/o juliol, i amb l'objectiu d'ampliar l'oferta cultural i d'oci del barri, així com poder dinamitzar alguns dels seus espais públics, i convertir-los en punts de trobada per a les famílies i veïns, enguany s'apostarà també per portar al barri un "Cinema a la fresca".

Però la principal novetat, i proposta més engrescadora, amb la que intentarem mobilitzar al barri, no tindrà lloc durant aquest 2017, sinó a principis del 2018, al gener concretament. I poca cosa més us podem avançar al respecte, perquè encara s'ha de madurar. Us tindrem informats. Una cosa sí que està clara, #volpelleresbatega.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem