Prou demagògia al voltant del Bosc de Volpelleres

En aquest sentit, l’execució de l’institut esdevé simplement això, el desplegament del planejament aprovat fa anys

Tenim una bona noticia, el Bosc de Volpelleres no està en perill, vagi per davant per si algú tenia dubtes

I és que la setmana passada ens aixecaven amb la noticia que el Bosc de Volpelleres anava a ser destruït. Cartells, vídeos, recollida de signatures, etc. Ostres, què passa al nostre Bosc? I qui és aquest col·lectiu que hi ha al darrere? Et mires un vídeo i no reconeixes a ningú. Es veuen gossos sense lligar voltant pel Bosc. Et mires perfils i la majoria són de fora. Què estrany. I quin és el problema? La construcció del nou Leonardo da Vinci, i del seu pavelló!

Doncs bé, ens posem en marxa perquè s’ha de tractar d’un malentès, per manca d’informació. No tothom ha de saber que els barris i els seus equipaments es decideixen a través de les figures de planejament urbanístic del municipi, votats per tots els partits polítics, i tramitats davant la Generalitat, amb els informes preceptius (mediambiental inclòs). És d’aquesta forma que barris com el nostre són una realitat, deixant enrere els camps de conreu, i donant pas al creixement de Sant Cugat.

En aquest sentit, l’execució de l’institut esdevé simplement això, el desplegament del planejament aprovat fa anys. I, important, fora de la zona de Bosc!

Publiquem aquesta informació, i fotos del procés d’urbanització, on es veu que era un solar, i res. Llavors comprens que el que es vol fer valer és un discurs ple de demagògia, amb el que es pretén canviar amb signatures de gent de fora de Sant Cugat la voluntat democràtica de tot un poble.

Prou demagògia, el nostre Bosc només te un problema i és la falta de manteniment i d’integració al barri. I en això sí que estem treballant.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem