Tot el del TOT

La desaparició del diari va facilitar crear un nou producte, a partir d'un d'existent

Fa uns mesos, al desembre passat, vam conèixer que desapareixia una publicació força estimada a la nostra ciutat. De segur que tots els que en alguna ocasió havíem posat algun granet de sorra en el Diari de Sant Cugat vam sentir un moment de desencís.

No era una publicació per ser massiva pel que fa a lectors, però per contra era divulgativa, propera i informativa per un poble que darrere de les seves pàgines s'ha convertit en ciutat, que darrere dels seus continguts locals ha fomentat l'orgull de col·lectiu pendent de la societat, l'economia, l'empresa, l'educació, l'ocupació i el creixement i millora de la qualitat de vida fins a arribar on som ara.

Allò es va acabar, o pot ser no! Aquell diari havia creat un nou model interessant que calia no perdre'l. Juntament amb ell, i convivint, teníem una publicació informativa de distribució massiva, el TOT, que no pretenia en absolut abastar més que la informació setmanal més necessària per als vilatans de Sant Cugat i informar de temes d'interès puntual i estacional en cada moment.

D'alguna manera la desaparició del diari va facilitar crear un nou producte, a partir d'un d'existent, que sota la formulació de la distribució massiva a totes les llars, permetis d'acomplir amb la seva tasca informativa a més de posar a l'abast de tothom els continguts de divulgació necessaris per seguir fent de la nostra, una ciutat informada i al mateix temps coneguda i reconeguda pels seus habitants. Tasca que fins ara havia fet el diari.

Per les característiques i procedència dels que hi habitem i del seu creixement demogràfic, la nostra és una ciutat de la qual la majoria dels que hi vivim i en gaudim, ens costa conèixer la nostra història. Pel que aquests continguts, nouvinguts al TOT, tant els actuals en el que es refereix a l'ample territori del municipi, com antics i històrics pel que fa a formes de vida i desenvolupament de la ciutat, són importants per entendre millor on som i perquè és com és en l'actualitat.

És per això que cada cop és més interessant fullejar tot el del TOT.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem