La UE Sant Cugat de tennis de taula inicia la lliga amb la permanència com a objectiu

El primer equip debuta a Primera Nacional dissabte, rebent el CTT Termotur Calella, un equip que la temporada passada va descendir de la Divisió d'Honor

Amb l'objectiu de mantenir la categoria, el primer equip de la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat inicia la lliga del grup 3 de Primera Nacional aquest dissabte, 1 d'octubre. Els santcugatencs reben a les 18 hores, a la Sala de Tennis de Taula del Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, el CTT Termotur Calella, un equip que la temporada passada va descendir de la Divisió d'Honor.

El jugador de la UE Sant Cugat, Josep Anton, ha explicat que "tot i tenir millor equip que la campanya anterior, l'objectiu és la permanència. El nostre és un grup bastant fort". Anton ha guanyat aquest estiu el prestigiós torneig 12 Hores de Cassà de la Selva i també el campionat de Camp Llong (Girona).

Jose Martín i Sergi Martínez, els fitxatges

El primer equip estarà integrat, un any més, per Enric Bosch, entrenador d'aquest conjunt i director tècnic esportiu de la secció, i Josep Anton. Després de les baixes d'Álvaro Barreneche i Adrià López, el club ha incorporat a Jose Martín i Sergi Martínez. Jose Martin és un jugador que s'ha format al CTT Olesa però que ve de jugar amb el CETT Esparreguera, a Primera Nacional. Sergi Martínez, per la seva banda, procedeix del Club Falcons Sabadell, equip que la temporada passada va ascendir a Divisió d'Honor.

Per la seva banda, el tarragoní Álvaro Barreneche ha decidit incorporar-se al CTT Almoster, conjunt de Segona Nacional, després de dues temporades a la UE Sant Cugat. Adrià López, que només ha jugat una temporada a Sant Cugat, ha fitxat pel Club Falcons Sabadell, de Primera Nacional.

Pel partit de dissabte, la UE Sant Cugat té la baixa de Jose Martín i el dubte fins a última hora de Josep Anton.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem