Els trobaràs al centre de Sant Cugat
Els trobaràs al centre de Sant Cugat
Centre Pediàtric Can Mora 2
Centre Pediàtric Can Mora 2
Centre Pediàtric Can Mora 3
Centre Pediàtric Can Mora 3

Centre Pediatria Can Mora

El Centre de Pediatria Can Mora forma part del CENTRE SANITARI CAN MORA amb més de 25 anys d'experiència, i com a unitat independent des del 2007. Instal·lacions amb una gran superfície dedicada i adaptada exclusivament als nens de 0 a 18 anys per atendre les necessitats dels més petits.

Compten amb un equip humà i professional amb gran experiència, dedicació, comprensió i afecte cap als nens i les seves famílies.

Especialitats: Atenció a cada infant de forma individualitzada

A destacar: Al·lergologia. Audiologia infantil. Anàlisis clíniques. Cardiologia. Cirurgia pediàtrica. Dermatologia. Diagnòstic per la imatge. Dietista-Nutrició. Ecografies. Endocrinologia. Foniatria. Fisioteràpia funcional i respiratòria Gastroenterologia. Logopèdia. Medicina de l’Esport. Neurologia. Odontopediatria. Odontonadons. Oftalmologia. Optometria. Otorinolaringologia. Osteopatia. Pneumologia. Podologia. Psicologia. Psicopedagogia. Traumatologia. Urologia.  

Correu electronic: [email protected]

Més informació
El Centre Pediatria Can Mora inaugura instal·lacions i fins a 28 especialitats
Osteopatia i fisioteràpia respiratòria, tècniques per millorar la vida dels infants
Adreça

Localitat: Sabadell

Adreça: Avinguda de Lluís Companys 10

Com arribar-hi
Contacte
Horari
De dilluns a divendres de 8 h a 20.30 h, dissabtes de 8.30 h a 13.30 h (St. Jordi, 37) AGOST: De dilluns a divendres de 8h a 20:30h (del 6 al 26 d'agost l'atenció es farà al Centre Mèdic d'adults al Carrer Sant Jordi, 37)