El Club Esportiu Valldoreix convoca un clínic de pàdel per a nois i noies

L'activitat, que és gratuïta i està oberta a tothom, la dirigiran els palistes Paula Eyeraguibel i Ricky Martinez

El Club Esportiu Valldoreix organitza aquest diumenge, 9 d'abril, un clínic de pàdel obert a socis i no socis, gratuït, dirigit a nois i noies d'entre 8 i 15 anys. La sessió, que començarà a les 17 hores, l'impartiran Paula Eyeraguibel, directora tècnica de la secció de pàdel del Club Esportiu Valldoreix, i Ricky Martinez, entrenador del club. Ambdós són jugadors del Circuit Català de Pàdel i del World Padel Tour (WPT).

Les inscripcions (amb nom i cognoms, edat i telèfon de contacte) s'han de formalitzar al correu electrònic  fvioleta@fundaciobtt.com abans del divendres 7 d'abril, a les 20 hores.

Per a Roger Badia, director tècnic esportiu del Club Esportiu Valldoreix, l'objectiu del clínic "és el de dinamitzar i potenciar l'escola de pàdel del club".

La final masculina del Super Gran Slam, dissabte 7 d'abril

La pluja del diumenge 2 d'abril a la tarda va obligar a suspendre la final masculina de Primera Categoria del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel. Toni Duch, el jutge-àrbitre del campionat, i les parelles finalistes, han acordat que la final es jugui aquest dissabte, 8 d'abril, a les 12 hores, al CE Valldoreix. El partit es va suspendre quan Enric Sanmartí-Gerard Company guanyaven en el primer set per 2 jocs a 1 a Ruben Rivera-Eduard Bainad.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem