El Club Esportiu Valldoreix guanya la Divisió d'Honor de la Lliga Catalana de pàdel

Aquest equip femeni fa història en imposar-se, per primera vegada, en la categoria més alta de la Lliga Catalama

El Club Esportiu Valldoreix ha aconseguit, per primera vegada en la seva història, el títol de campió del grup A de Divisió d'Honor de la Lliga Catalana de Barcelona 2016 de pàdel, la categoria més alta d'aquesta competició. Després de 18 jornades de competició -del 20 de febrer al 22 d'octubre-, el CE Valldoreix ha estat el millor de 9 conjunts, per davant del Terrassasports i el Club Egara de Terrassa.

Paula Eyheraguibel, directora tècnica esportiva de la secció de pàdel del Club Esportiu Valldoreix i una de les dues capitanes de l'equip, ha explicat que "quan vaig arribar al club un dels objectius que em vaig proposar era aquest i l'hem aconseguit. El secret d'aquest triomf ha estat el d'haver construït un equip homogeni, amb grans jugadores, sòlides, i amb una il·lusió immensa de seguir millorant en cada entrenament i competició. Estem molt orgulloses de ser referents en el món del pàdel femení català".

Les protagonistes de l'èxit

El rànquing de tennis juvenil del CE Valldoreix, un èxit. FOTO: CE Valldoreix

L'equip, capitanejat per Paula Eyheraguibel i Sonia Delgado, ha estat integrat per les següents jugadores: Sandra Casas, Sílvia García, Olga Carné, Patricia González, Francesca Costacurta, Dessiere Jansen, Clara Pardo, Marta Casas, Cristina Reixach, Carla Magnet, María Verges, Raquel Martínez i Ariadna Velasco.

El rànquing de tennis juvenil, novetat

El Club Esportiu Valldoreix ha organitzat, per primera vegada i amb molt d'èxit, el rànquing de tennis juvenil. En aquest campionat intern del club, que s'ha jugat de novembre a febrer, hi han participat una cinquantena de joves d'entre 8 i 17 anys. Carles Humet i Alex Herrero han estat el campió i subcampió de Primera Categoria; Emma Balsells i Naiara Solsona, campiona i subcampiona de Segona Categoria, i Diego Gianettoni i Gael Almorin, campió i subcampió de 3a Categoria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem