El Club Esportiu Valldoreix, subcampió de Catalunya de 5a Categoria de pàdel

L'equip capitanejat per Ricki Martínez ha assolit l'ascens a la 4a Categoria

El Club Esportiu Valldoreix s'ha coronat subcampió de Catalunya Per Equips de 5a Categoria Masculina de pàdel, i assoleix l'ascens a la 4a Categoria. Aquesta competició, en la que hi ha participat 28 equips, s'ha jugat al club Padelnou de l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona), del 5 al 12 de febrer.

El CE Valldoreix, cap de sèrie número 1 de la competició, no ha hagut de jugar els setzens de final. El divendres 10 de febrer ha superat el Cercle Sabadallès 1858, per 4 punts a 1. Dissabte al matí, l'equip capitanejat per Ricky Martínez ha guanyat (3-2) els quarts de final al Club Natació Terrassa, i d'aquesta manera ha assolit l'ascens a la 4a Categoria. Dissabte a la tarda, els de Valldoreix han derrotat (3-2) el Club Sports Centre, de Cambrils (Tarragona). Finalment, diumenge al matí, el CE Valldoreix ha perdut la final amb el Pàdel Indoor Mataró, per un ajustat 3 punts a 2.

Martínez: "L'objectiu era l'ascens i l'hem acomplert"

El Pàdel Indoor Mataró i el CE Valldoreix han jugat la final, que ha guanyat l'equip blau per un ajustat 3 punts a 2. FOTO: Club Esportiu Valldoreix

El capità de l'equip, Ricky Martínez ha assenyalat que "el nostre objectiu era l'ascens de categoria i l'hem acomplert. Tenim un equip suficienment fort com per ascendir". Martínez també ha lloat "la implicació de tots els jugadors" i ha avançat que en el Campionat de Catalunya Per Equips de 4a Categoria Masculina del 2018 es fixaran "l'objectiu ambiciós de tornar a ascendir".

Aquest conjunt del Club Esportiu Valldoreix ja va ascendir del grup B a l'A de Divisió d'Honor, a l'octubre.

Els protagonistes de l'ascens

L'equip capitanejat per Ricky Martinez ha estat integrat pels següents jugadors: Darek Riba, Martín Garzo, Joan Carles Gomá, Tomy Muhlenberg, Álvaro Alcalde, Javier Alcalde, Max Vidal, Marc Lluch, Jordi Español, Arnau Riba, Rodrigo Piñones, Omar Palomo, Edu Puig, Jordi Nicolás, Sergi Del Moral, Pedro Sánchez, Nuno Lencastre, Nacho Pardo, Albert Pradell, Alex Liarte, Alex Anyols i Ignasi Tutusaus. L'equip agraeix el suport de Siegfried Beck, Manel Vidal, Gabi Clapera i Cristina Cruz.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem