El Club Handbol Sant Cugat rep divendres el FC Barcelona, en la Supercopa Catalunya

El partit es jugarà a les 20 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat, que ha iniciat la pretemporada el dilluns 17 d'agost, rep aquest divendres, 21 d'agost, el primer equip del FC Barcelona, actual campió d'Europa i de la Lliga ASOBAL. Ambdós equips jugaran les semifinals, a partit únic, de la Supercopa Catalunya. El partit es jugarà a les 20 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

 

El nou entrenador del CH Sant Cugat, Armand Rubiño, que debutarà oficialment amb aquest partit, ha explicat al TOT Sant Cugat que aquest partit amb el FC Barcelona “és un premi per a l'equip i el club. És un fet històric per a l'entitat i hem de gaudir d'aquest esdeveniment. Espero que el pavelló estigui ple”.

L'altra semifinal, Handbol Bordils-Fraikin BM Granollers

L'altra semifinal la disputaran l'Handbol Bordils i el Fraikin BM Granollers. Les semifinals d'aquesta competició la juguen els dos conjunts de la Lliga ASOBAL, el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers, i els dos finalistes de la Copa Catalana, l'H. Bordils, campió, i el CH Sant Cugat, subcampió. Els enfrontaments es disputen a la pista del conjunt d’inferior categoria. La final es jugarà el divendres 28 d'agost.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem