El Club Tennis Natació, subcampió de Catalunya per Equips Sènior Femení de pàdel

Les de Sant Cugat ho ha fet per segon any consecutiu, en aquesta ocasió al Junior FC, en un dels actes de celebració del seu centenari

Per segon any consecutiu, el Club Tennis Natació Sant Cugat ha estat subcampió de Catalunya per Equips Sènior Femení de Primera Categoria de pàdel. I ho ha aconseguit al Junior FC, aquest diumenge, 2 de juliol, club que ha acollit aquest campionat en un dels actes de celebració del centenari de l'entitat esportiva local.

En la final, el CTN Sant Cugat ha perdut amb l'RC Polo (cap de sèrie número 1 del torneig) per un ajustat 3 punts a 2, tot i que el club de Barcelona ha jugat amb dues jugadores professionals, com són Núria Rivas i Eva Gayoso. En semifinals, l'equip capitanejat per Marta Petrus (cap de sèrie número 4) ha superat (3-2) el CT Tarragona, cap de sèrie número 2, i en els quarts de final també ha derrotat el CT Barcino.

Petrus: "Cal destacar la disponibilitat de les jugadores envers l'equip"

Marta Petrus, capitana del primer equip femení de pàdel del CTN Sant Cugat, ha explicat que "hem jugat molt bé i cal destacar la total disponibilitat de totes les jugadores envers l'equip, i les ganes de jugar i guanyar. No és un campionat fàcil". Petrus també ha lloat "el gran suport que hem tingut dels socis del nostre club. Ha vingut moltíssima gent a animar-nos, i això ha estat clau".

Les protagonistes de l'èxit

Aquest equip ha estat integrat per Alma Hidalgo, Sandra Solé, Judith Gómez, Tània Sanz, Madó Marín, Mònica Fazio, Gemma Hidalgo, Marta Fabrech, Mònica Capell, Ana Valdés, Marta Escudero, Dolores Tomás, Cristina Mauri, Dolors Vilanova, Rosa Marcos, Cristina Serra, Mònica Ibáñez, Marta Petrus, Cristina Molina, Aure González, Gemma Arqués, Mariola Tasso i Carmen Juan-Torres.

El Campionat de Catalunya per Equips Sènior Femení de 1a Categoria de pàdel s'ha jugat del 28 de juny al 2 de juliol, amb els millors 8 equips de Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem