El tennista professional Marc López, Soci d'Honor del Club Tennis Natació Sant Cugat

El jugador català rebut aquesta distinció després d'oferir un clínic a l'escola de tennis de l'entitat, en la festa de cloenda de la temporada 2016-2017

El tennista professional català, Marc López, campió de dobles de Roland Garros (amb Feliciano López) i medalla d'or en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro (amb Rafa Nadal), ambdós títols el 2016, ha estat nomenat Soci d'Honor del Club Tennis Natació Sant Cugat.

López, 34 anys, ha rebut aquesta distinció i reconeixement després d'un clínic que ha ofert a l'escola de tennis d'aquesta entitat esportiva local amb motiu de la festa de cloenda de la temporada 2016-2017 (també de pàdel i natació). El tennista, que ara viu a Les Fonts i que havia entrenat al CTN Sant Cugat, ha compartit pista amb la jove promesa argentina Pablo Cachín, de 23 anys, i número 324 al rànquing ATP. Cachín s'entrena a les instal·lacions del CTN Sant Cugat, amb l'assessorament de l'extennista professional i santcugatenc, Alex Corretja.

López: "És tot un privilegi que m'hagin fet Soci d'Honor"

Pablo Cachín i Marc López, durant el clínic a l'escola de tennis del Club Tennis Natació Sant Cugat. FOTO: Àlex López Puig

Marc López ha explicat al TOT Sant Cugat que "estic molt agraït al CTN Sant Cugat per aquesta distinció. És tot un privilegi i honor que un club com el CTN Sant Cugat em faci Soci d'Honor". El tennista del RCT Barcelona-1899 ha dit que "m'ho he passat molt bé amb els nens. Jo també he sigut nen i també m'agradava que vingués algun jugador professional a jugar amb mi". "Aquest club té una gran escola de tennis", ha afirmat. Durant els parlaments, Toni Lloret, president del CTN Sant Cugat, ha lloat "la trajectòria professional i humana" de Marc López.

11 títols en dobles

Pablo Cachín i Marc López, amb dues jugadores de l'escola premiades. FOTO: Àlex López Puig

Durant la seva carrera esportiva, Marc López Tarrés ha aconseguit 11 títols de dobles, fent parella, entre d'altres, amb Rafa Nadal, Marcel Granollers i l'exsantcugatenc Feliciano López, amb qui des de fa dos anys comparteix pista. Amb Granollers va guanyar l'ATP World Tour Finals el 2012 i a principis del 2013 va escalar fins a la tercera posició del rànquing mundial de dobles.

Després d'Alex Corretja, Albert Costa -present a l'acte-, Feliciano López i Andrés Gimeno, Marc López és el cinquè tennista d'elit que rep aquesta distinció del CTN Sant Cugat.

L'escola, entre les 5 millors de Catalunya

Max Solano, a l'esquerre de la fotografia, durant el clínic amb Pablo Cachín i Marc López. FOTO: Àlex López Puig

Amb 285 nois i noies a l'escola de tennis, el CTN Sant Cugat posa punt final a una nova temporada d'èxits pel que fa a la seva escola de tennis. L'entitat està situada entre les 5 millors escoles de Catalunya, després del RCT Barcelona-1899, el CT Barcino, el Club Esportiu Laietà i l'RC Polo. Per això, el CTN Sant Cugat és el millor club català de fora de la ciutat de Barcelona. Entre les categories benjamí i junior, el CTN Sant Cugat té 10 equips que militen en la màxima categoria (Or) del tennis català. També cal destacar el títol de campió de Catalunya Benjamí que aquesta temporada ha aixecat Max Solano.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem