El Partit Popular reclama la construcció de vestidors al nou pavelló 3

Des del PP no s'entén que el nou equipament de la ZEM La Guinardera "no compti, inexplicablement, amb un element tant bàsic com són uns vestidors"

El Partit Popular (PP) de Sant Cugat reclama a l'equip de govern “la construcció de vestidors” al nou pavelló 3 que s'ha de construir a la ZEM La Guinardera, segons un comunicat de premsa d'aquest partit. En aquest sentit, el PP presentarà una moció en el pròxim ple municipal del 15 de febrer.

 

“El projecte de construcció d'aquest nou pavelló no contempla la construcció de vestidors pels usuaris d'aquesta instal·lació. Els usuaris hauran d'utilitzar els ja existents a la ZEM La Guinardera, fet que, amb tota seguretat, suposarà problemes de sobreocupació”, detalla la nota.

Un nou pavelló sense vestidors?

El PP lamenta el fet que “tot i haver un espai reservat per a la construcció dels vestidors, la construcció del nou pavelló 3 prevista pel juliol del 2017 no comptarà, inexplicablement, amb un element tant bàsic pels usuaris potencials”.

 

En el comunicat de premsa, el PP demana que “la construcció dels vestidors del pavelló 3 formi part de la llista d'equipaments del Pla Estratègic de l'Esport que ha d'elaborar l'Ajuntament de Sant Cugat al llarg d'aquest 2016” i que l'equip de govern ho faci “el més aviat possible”.

El PP va dir no al pavelló 3

L'abril del 2015, el PP de Sant Cugat va emetre un comunicat de premsa en el que exposava el seu desacord amb la construcció d'aquest nou pavelló 3 a la ZEM La Guinardera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem