Els StQlímpics es consoliden amb més d'un centenar de persones amb discapacitat

Per primera vegada, s'ha organitzat un acte de cloenda del curs d'aquest programa de formació esportiva que inclou atletisme, bàsquet i petanca i que organitza la Taula per a Persones amb Discapacitat

Més d'un centenar de persones -109- amb discapacitat intel·lectual i física han participat durant aquest curs 2017-2018 en la sisena edició dels StQlímpics, que organitza la Taula per a Persones amb Discapacitat, que promou l'Ajuntament de Sant Cugat, i que seran els pregoners de la Festa Major de Sant Cugat 2018. Aquest divendres, 8 de juny, al matí, al Casal Torreblanca, s'ha celebrat, per primera vegada, i amb motiu de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, un acte de cloenda d'aquesta edició dels StQlimpics. Els participants, que han gaudit d'una projecció de fotografies de l'edició d'enguany, han rebut un diploma de participació i un obsequi.

3 esports i 5 centres

Foto de família dels participants dels StQlímpics. FOTO: Localpres

Els StQlímpics és un programa de formació esportiva que inclou els esports d'atletisme, bàsquet i petanca que es practiquen setmanalment durant el curs. Els centres que formen part d'aquest projecte són Sant Medir, Edda de Carli i ASPASUR, de la Fundació Grup Catalònia, Guru i Taller Jeroni de Moragas. També cal destacar els clubs esportius que col·laboren amb els StQlímpics, que són el Club Muntanyenc Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Club Petanca Sant Cugat Atlètic.

Pellicer: "Són tan importants que per això els hem fet pregoners de la Festa Major"

Susanna Pellicer, tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha explicat que aquest ja és un projecte "consolidat" i que "ho vam iniciar com una prova pilot, no es feia enlloc". També ha dit que "per l'Ajuntament és tan important que per això els hem fet pregoners de la Festa Major".

L'exposició dels StQlímpics, que al febrer es va poder visitar a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat, ara es podrà visitar, coincidint per festa major, al vestíbul de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem