Tres jugadors i un entrenador de Sant Cugat guanyen amb Catalunya l'estatal d'handbol

Des que n'és el seleccionador, el tècnic mirasolenc David López ha guanyat els tres títols

Tres jugadors (tots del FC Barcelona) i un entrenador de Sant Cugat s'han adjudicat, en diferents categories, el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques d'handbol. Guillem Pallarès i l'entrenador David López Lupus, en juvenil masculí, i Xavi Masot i Marcos Montiel, en cadet masculí, s'han penjat la medalla d'or. D'altra banda, el tècnic de Sabadell Xavi Vilella, que dirigeix el primer equip masculí del Club Handbol Sant Cugat, ha guanyat, amb la selecció catalana juvenil femení, la Copa d'Espanya, en derrotar en la final a Castella i Lleó, per 36 gols a 29. Vilella és, des de fa dos anys, el seleccionador català juvenil femení.

La selecció catalana juvenil masculina, amb Guillem Pallarès i David López 'Lupus', han derrotat en la final a Madrid, per un contundent 24 gols a 32. Aquest és el cinquè or seguit de Catalunya en aquest campionat estatal juvenil masculí.

 

David López: "Érem conscients que érem els favorits i s'ha de saber conviure amb això"

L'entrenador mirasolenc David López, que ha conquerit els tres últims títols en aquest estatal -fa tres anys que n'és el seleccionador-, ha assenyalat que "cada Campionat d'Espanya és diferent. En aquesta ocasió, érem conscients que érem els favorits i s'ha de saber conviure amb això. Teníem el millor equip, un equip molt madur i col·lectiu, amb molta rotació de jugadors, però en una competició tan curta en un partit et pots quedar fora del campionat".

Xavi Masot i Marcos Montiel han guanyat l'estatal amb la selecció catalana cadet masculina en imposar-se a Navarra, per 27 a 23.

El Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques d'handbol s'ha jugat a Cantàbria, del 2 al 7 de gener.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem