L'Ajuntament felicita el DSV Club Voleibol Sant Cugat per l'ascens a Superlliga 1

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha ofert una recepció a les subcampiones de Superlliga 2

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha ofert una recepció institucional al primer equip femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, aquest dijous, 26 de maig, a la tarda. El conjunt que entrena Rafa Ruiz ha aconseguit aquesta temporada 2015-2016 l'ascens a la màxima categoria espanyola, la Superlliga 1.

Bonet: "Som un club petit que estem fent coses molt grans"

Júlia Bonet, capitana del sénior A, ha explicat en els parlaments que "som un club petit que estem fent coses molt grans. Estic molt orgullosa de ser la capitana d'aquest equip. Som un equip molt jove i jo, personalment, no m'esperava arribar fins on hem arribat".

Mercè Conesa ha donat les gràcies a l'equip "per haver situat la nostra ciutat al capdavant del voleibol espanyol" i també a l'empresa DSV per donar suport al Club Voleibol Sant Cugat.

A banda de destacar el suport de DSV, patrocinador de l'entitat, i que el sénior A "està integrat majoritàriament per jugadores de Sant Cugat o formades al club", Lluís Moreno, president del CV Sant Cugat, ha explicat que "el treball que es fa amb els equips de la base és fonamental pels èxits del primer equip" i que "el club sempre ha treballat per tenir els millors entrenadors de Catalunya".

Ruiz té un detall pels entrenadors del club

La recepció de Conesa al primer equip s'ha fet a la Sala de Plens FOTO: À. L. P.

Rafa Ruiz, entrenador del primer equip, ha destacat que "sense tenir els mitjans i les instal·lacions que tenen altres clubs estatals, les jugadores han aconseguit tot això, que diu molt d'elles, i que estudien o treballen. I ho han fet fent molts esforços". Ruiz també ha tingut un record pels entrenadors del club: "Han aconseguit formar jugadores molt joves que arribin al primer equip".

El sénior A, amb l'equip tècnic -Rafa Ruiz, Aitor Piñol, Jorge Palomares, Albert Casorrán i Fermín Oliete- ha estat acompanyat per la junta directiva (Lluís Moreno, Núria Terribas, Lola Mata, Carlos Rouco, Àngel Sanchís i Carles Bisbe) i Toni Alemany, director tècnic esportiu del club. En la recepció, també hi han assistit Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Iban Mas, director general de DSV Air&Sea per a Espanya i Portugal.

Les grans protagonistes

Les jugadores que han defensat aquesta campanya el DSV CV Sant Cugat han estat Aina Berbel, Cristina Borja, Laura Brun, Clàudia Llauradó, María Sanchís, Júlia Bonet, Andrea Iriondo, Alba Cardona, Aitana García, Patrícia Hanfland, Paula García, Sara Julián i María García.

Rafa Ruiz seguirà

A falta d'una reunió amb la junta directiva, tot fa pensar que Rafa Ruiz seguirà sent l'entrenador del sénior A femení la pròxima temporada 2016-2017. Ruiz segueix confiant en les jugadores que han aconseguit l'ascens i només té la intenció de fer un parell de fitxatges. "Tenim un model i una filosofia que no canviarem", ha afirmat.

La renovació del patrocini, aviat

Si no hi ha novetats d'última hora, l'empresa DSV i el Club Voleibol Sant Cugat renovaran, en les pròximes setmanes, el seu conveni de patrocini per segon any consecutiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem