L'atleta Jaël Bestué, setena en el Campionat d'Europa Júnior

La santcugatenca ha aconseguit el rècord d'Espanya (44.94) en la prova de relleus 4X100 metres

Una setmana després de proclamar-se subcampiona del món juvenil en la prova dels 200 metres, a Nairobi (Kènia), l'atleta de Sant Cugat, Jaël Bestué, de només 16 anys, ha finalitzat en la setena posició (45.33) en el Campionat d'Europa Júnior, en la prova de relleus 4X100 metres. En la final, Bestué ha estat la primera atleta en sortir de la selecció espanyola en la cursa. Espanya s'ha classificat per a la final en la vuitena posició, però ho ha fet amb rècord d'Espanya (44.94). Les seleccions d'Alemanya, França i Gran Bretanya han pujat al podi, mentre que Holanda s'ha classificat per darrere de l'equip espanyol.

Jaël Bestué: "L'objectiu era passar a la final i ho hem aconseguit"

Jaël Bestué, que encara és juvenil de segon any i que des de fa molts anys s'entrena al Club Muntanyenc Sant Cugat, ha afirmat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "estic molt contenta. L'objectiu que ens havíem fixat era classificar-nos per córrer la final, i ho hem aconseguit. A més, hem fet rècord d'Espanya".

Amb aquest European Athletics Championships U20, a Grosseto (Itàlia), Jaël Bestué posa punt final a una temporada espectacular, en la que ha guanyat els campionats de Catalunya i Espanya Juvenil en les proves de 100 metres (també rècord d'Espanya) i 200 metres, i també ha estat subcampiona estatal absoluta en pista coberta, en els 200 metres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem