La Coordinadora donarà la benvinguda als participants de la TransEines.Cat

L'ajuntament també els farà una recepció oficial, a la Sala de Plens

Tal com es va comprometre ara fa cinc mesos, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat organitzarà aquest dissabte, 22 de setembre, al matí, una festa de benvinguda als participants de la TransEines.Cat. Es tracta d'una caminada popular que ha organitzat Eines Centre d'Addiccions, que va començar el 20 d'agost i que acabarà aquest dissabte, 22 de setembre, amb arribada a Sant Cugat. Durant aquest període, els participants han recorregut 800 quilòmetres i han fet xerrades a diferents poblacions catalanes. Àlex Florensa és el president d'aquesta associació sense ànim de lucre.

Botifarrada i recepció al consistori

Està previst que l'arribada sigui cap als voltants de les 11.30 hores, al Parc de la Pollancreda, on es rebrà als participants de la TransEines.Cat amb una botifarrada. Posteriorment, a les 13.30 hores, els protagonistes d'aquesta aventura participaran en una recepció oficial a l'ajuntament de Sant Cugat, en un acte presidit per Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge. El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Rafa Robledo, ha assegurat que "som sensibles a persones amb aquesta problemàtica i volem està amb ells".

La Coordinadora rep subvenció per primera vegada

Durant la sessió de treball, la plataforma esportiva ha fet públic que tornaran a demanar subvenció econòmica a l'Ajuntament de Sant Cugat, després de rebre-la per primera vegada aquest mes d'agost, amb una quantitat de 469 euros.

L'exposició pren forma

En el marc de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, la Coordinadora continua preparant una exposició de fotografies a l'aire lliure que detalla la història dels 14 clubs que integren la plataforma esportiva.

Jornada Multiesportiva

En l'últim trimestre, la Coordinadora té previst organitzar la primera Jornada Multiesportiva, a la rambla del Celler. Cal recordar que fa gairebé un any la plataforma va haver de suspendre la primera edició d'aquesta activitat per causes meteorològiques.

Robledo, crític amb els clubs no participatius

En aquesta reunió, Robledo ha tornat a ser crític amb el nivell de participació d'alguns clubs de la Coordinadora.

IMG 2493

Rafa Robledo durant la sessió de treball de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat. FOTO: Àlex López Puig

En la primera reunió de la Coordinadora després de les vacances d'estiu, que s'ha fet aquest dimarts, 18 de setembre, a la nit, hi han participat 8 clubs: Unió Ciclista Sant Cugat, Penya Blaugrana Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat, CFU Mira-sol Baco, Sant Cugat Futbol Club, Club Muntanyenc Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat i Qbasket Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem