La Penya Madridista de Sant Cugat farà una botifarrada per viure el clàssic

Hi haurà representants de les penyes madridistes d'El Prat, Esplugues, Iluro de Mataró, La Quinta del Buitre i La Octava, i la rèplica de la desena Copa d'Europa que va guanyar el Real Madrid l'any 2014

Abans de seguir per televisió, a les 20.30 hores, el partit de futbol entre el FC Barcelona i el Real Madrid, la Penya Madridista de Sant Cugat organitzarà aquest dissabte, 2 d'abril, a les 14.30 hores, al seu local social de la plaça del Coll, una botifarrada amb mongetes per a una quarantena de persones. El preu és de 10 euros.

Hi seran les penyes d'El Prat, Esplugues, Iluro de Mataró, La Quinta del Buitre i La Octava

L'acte comptarà amb la presència de les penyes madridistes d'El Prat, Esplugues, Iluro de Mataró, i les de Terrassa de La Quinta del Buitre i La Octava. L'acte estarà presidit per Carlos García Romero, president de la Coordinadora de Penyes del Real Madrid a Catalunya, i José Javier Beteta, president de la Penya Madridista de Sant Cugat.

Hi haurà la rèplica de la desena Copa d'Europa

També hi haurà la rèplica de la desena Copa d'Europa que va guanyar el Real Madrid l'any 2014 perquè els socis de la Penya Madridista de Sant Cugat i els seguidors del Madrid que ho vulguin s'hi puguin fotografiar. Durant la jornada també està previst que Radio Marca faci connexions amb la Penya Madridista de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem