Moltes novetats del Cros de Sant Cugat

Tenint en compte l'alta participació del cros, Requeno assegura que "si no apliquéssim millores, amb aquesta metodologia de revisió i cerca de millores arribaria un moment que fer el cros no seria viable"

Un premi als valors en l'esport (corresponent a l'edició del 2015); el desdoblament de la categoria infantil (d'una a dues curses, infantil masculí i femení); una zona d'estiraments i recuperació per quan els atletes acabin la cursa, amb tècnics de l'OMET; un nou espai per guardar la roba dels esportistes; un diploma de participació; l'avançament en mitja hora (8.30 hores) de la cursa popular o sènior, i un reforç visual de la Carta Ètica E4S de l'associació Sant Cugat Creix i l'Ajuntament de Sant Cugat són les moltes i diferents novetats del 18è Cros Ciutat de Sant Cugat, que es fa aquest diumenge, 13 de novembre, al parc de la Pollancreda.

Requeno: "El cros és una gran activitat de ciutat"

Xavier Requeno, responsable de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ha explicat que "tenint en compte la participació exponencial del cros, si no apliquéssim millores, amb aquesta metodologia de revisió i cerca de millores arribaria un moment que fer el cros no seria viable. A més, tenim el desig de fer les coses ben fetes. Per a Requeno, el Cros de Sant Cugat "es presenta amb totes les grans expectatives de cada edició. El cros és una gran activitat de ciutat".

Aparcament de bicicletes

Després de l'èxit de les tres primeres edicions, també s'habilitarà un aparcament vigilat per a bicicletes, en aquesta ocasió a la Gran Via de les Corts Catalanes (fins ara al carrer Puig i Cadafalch), amb l'objectiu que els participants puguin desplaçar-se fins al cros d'una manera més sostenible. Com l'any passat, l'organització també ofereix un servei de fisioterapeuta pels atletes participants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem