L'entrenament previ al Cros de Sant Cugat reuneix 170 escolars

En la categoria prebenjamí hi han participat 106 escolars; en la benjamí, 37, i d'aleví a juvenil, 27

Un total de 170 nens i nenes han participat aquest dissabte, 5 de novembre, al matí, al parc de la Pollancreda, en l'entrenament previ del 18è Cros Ciutat de Sant Cugat, que se celebrarà el diumenge 13 de novembre, també al parc de la Pollancreda. En la categoria prebenjamí hi han pres part 106 escolars; en la benjamí, 37, i d'aleví a juvenil, 27. Aquesta activitat s'ha organitzat, per segon any consecutiu, amb l'objectiu que els nens i nenes reconeguin el circuit i l'espai del cros.

Com inscriure-s'hi

La sessió s'ha fet al parc de la Pollancreda, escenari del cros. FOTO: Haydy Blanch

Les inscripcions, que són gratuïtes, es tancaran el dimarts 8 de novembre, a les 12 hores, i es poden formalitzar de tres maneres diferents. Es poden fer per internet, a través de la pàgina web de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET); a les escoles, o bé presencialment a l'oficina de l'OMET (al passatge Baró de Coubertin, 5). Per tercer any consecutiu, l'organització ha editat una guia informativa del cros.

Ajuntament i OMET

Aquesta activitat s'ha fet per segon any consecutiu. FOTO: Haidy Blanch

El cros l'organitza l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), i compta amb una organització de més d'un centenar de persones. El 2015 hi van córrer 4.052 escolars. Aquest cros compta, per vuitè any consecutiu, amb el patrocini de l'Hospital Universitari General de Catalunya.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem