Zoya Naumov i Jaël Bestué debuten en el Campionat d'Europa Absolut en Pista Coberta

L'atleta formada en el Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat eliminada en les semifinals de la prova de 800 metres, i marxa "veient que puc estar entre les millors"

Zoya Naumov, de Bellaterra, i Jaël Bestué, de Sant Cugat, atletes formades en el Club Muntanyenc Sant Cugat, han participat en el Campionat d'Europa Absolut en Pista Coberta, de l'1 al 3 de març, a Glasgow. Naumov ha estat eliminada en les semifinals de la prova de 800 metres, amb un temps de 2.04.50, després de superar la primera ronda (ha estat tercera en la seva sèrie, amb 2.03.16). Naumov, que per primera vegada ha pres part en un europeu, ha explicat que "estic molt contenta amb el meu rendiment a l'europeu. M'enduc un gran aprenentatge i veure que puc estar entre les millors.

Jaël Bestué no ha pogut aconseguir la classificació per a les semifinals en els 60 metres, després de córrer en la primera ronda amb un registre de 7.41. Per a l'atleta santcugatenca, que ja havia participat en un europeu absolut però a l'aire lliure, ha explicat que "he gaudit de l'experiència, de ser-hi i d'aprendre com és. Amb l'europeu tanco la temporada de pista coberta, de la que estic molt contenta pel que he aconseguit. Amb ganes de seguir treballant i millorant". Ara, en la temporada d'aire lliure, se centrarà en les proves de 100 i 200 metres.

Jaël Bestué, vencedora del Campionat d'Espanya en la modalitat de 60 metres. FOTO: Bernat Millet

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem