Concert de gospel a Canals-Galeria d'Art

El cor SiFaSol, dirigit per Lluís Perernau, actuen dissabte 17 de desembre a les 20 hores

Canals-Galeria d'Art presenta dissabte 17 un nou concert a la galeria. Per Nadal han pensat amb un concert de gospel, amb la formació SiFaSol, un grup novell que va sorgir el gener de 2010 dins l’Associació Musical SI FA SOL, de Santa Coloma de Cervelló, i dirigit per Lluís Perernau.

El concert, organitzat per la pedagoga musical Montserrat Calduch, començarà a les 20 hores, i el preu de l'entrada és de 3 euros. L'actuació forma part del cicle creat per la galeria santcugatenca amb la voluntat d'obrir el seu espai a les altres arts en aquest temps de crisi. L'objectiu: mostrar que una galeria d’art també és un equipament cultural de la ciutat que pot oferir moltes altres activitats.

El gospel
La música gospel és música espiritual o música evangèlica, definint-la de manera restringida. Va sorgir de les esglésies afroamericanes al segle XVIII, fent-se popular durant la dècada de 1930. Les seves lletres solen reflectir els valors de la vida cristiana.

Programa del concert
Durant el concert, s'interpretaran les peces Swing low, sweet chariot; Good news; I stood on the river of Jordan; I'm gonna sing; Amazing grace; Heaven is a wonderful place; i Go down, Moses
Goodnight, sweetheart.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem