Sant Cugat respira Festa Major amb el Seguici d'Inici

Les diferents entitats han recorregut el centre de la ciutat anunciant la celebració aquest 27 de juny

Amb el Seguici d'Inici s'ha donat el tret de sortida a la Festa Major de Sant Cugat del Vallès aquest dijous, 27 de juny. Un any més, les entitats de cultura popular i tradicional, acompanyant la corporació municipal, han recorregut el centre de la ciutat anunciant l'inici de la Festa Major, que s'estendrà fins al diumenge, dia 30.

 

Un seguici que enguany ha tingut com a novetat la incorporació de l'Entitat Sardanista. Per primer cop, totes les entitats han estat representades en aquest acte, després que els sardanistes hagin creat una música pròpia per a l'activitat, amb un ball també creat especialment per a l'ocasió.

 

La comitiva ha arrencat a les 19 hores des de la plaça d'en Coll, i, encapçalada per Trabucaires i Diables, ha recorregut el centre del municipi anunciant la festa fins a arribar a la plaça de la Vila, on ha donat pas al pregó, que enguany pronuncien el Club Muntanyenc, amb motiu del seu 75è aniversari.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem