Esclat de cultura popular amb la Trobada de Balls i Entremesos

Entitats de cultura popular de diferents punts del territori català han participat en la IX Trobada de Balls i Entremesos, lluint els seus balls

La IX Trobada de Balls i Entremesos de Festa Major ha tenyit de cultura popular el centre del municipi, amb una cercavila des de la plaça dels Quatre Cantons fins a la plaça d'Octavià, i una posterior mostra de balls de diferents entitats de cultura popular del territori català, que s'han lluït mostrant les seves propostes.

Així, s'ha pogut veure el Ball de Fresques de Santa Coloma de Cervelló, el Ball d’Espases de Salou, la Mulassa i l’Isard de Llinars del Vallès, el Ball del Ciri de Taradell i el Ball de Panderos del Vendrell, i amb l’acompanyament dels Ginjolers, Els Octavians, L’Home del Sac i els flabiolaires del Ball d’Espases de Salou.

 

Balls i Entremesos d'arreu de Catalunya a la plaça d'Octavià. Foto: Alex Gómez

Les millors imatges del segon dia de Festa Major.

 

Festa de l'aigua. Foto: Bernat Millet.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem