Els centres d'art reclamen a l'Ajuntament que "faci pressió" en l'audiència pública

Hi havia quatre torns de paraula demants, però només Navarra s'ha presentat a la sala virtual per fer-ne ús

En l'audiència pública del ple municipal només hi ha hagut una intervenció. Gemma Navarra, presidenta de l'Escola de Música i Dansa Fusió ha representat a totes les entitats d'arts escèniques i arts plàstiques de Sant Cugat, ha agraït al Ple Municipal l'aprovació de la moció de suport als centres d'art de la ciutat. De totes maneres, ha assegurat que "cal que els partits polítics facin més pressió a la Generalitat", i ha afirmat que "estem resistint com podem". A més, Navarra ha recordat que "a Sant Cugat cap centre de la ciutat pot exercir", i ha assegurat que "hi ha una gran discriminació a les persones que s'estan formant en l'art".

Navarra ha demanat també al consistori que s'agilitzin els tràmits per rebre els ajuts contra la Covid-19. "Els ajuts han d'arribar a temps i han de ser proporcionals als costos dels tancaments".

La tinent d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha respost a Navarra, i li ha assegurat que tenen el suport de l'Ajuntament.

Més info: Sant Cugat mostra el seu suport a les escoles de música, art i dansa

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem