El dia 4 de juny se celebrarà el Dia de l'Associacionisme Cultural

El ple aprova una moció institucional perquè Sant Cugat commemori aquest dia

A Sant Cugat, com a altres poblacions de Catalunya, se celebrarà el Dia de l'Associacionisme Cultural, una jornada que remarca el pes i la força de les associacions que actuen en l'àmbit de la cultura del país. La data rememora el 4 de juny de 1864, quan va començar el quart festival organitzat per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció de Josep Anselm Clavé.

Mireu les imatges del ple municipal

L'Ajuntament de Sant Cugat, a través d'una moció institucional, s'ha compromès a què a partir d'ara sigui una data rellevant per gaudir de l'ampli ventall d'activitats que ofereixen totes les associacions culturals a la ciutat, i es pugui commemorar anualment aquest dia de manera conjunta amb les entitats culturals i els santcugatencs i santcugatenques. 

A Catalunya, aquest 2016 serà el segon any en què es faran unes jornades de portes obertes a tots els equipaments associatius i seus amb l'objectiu d'acostar la ciutadania als ateneus, casals, esbarts, locals castellers, centres d'estudis o cases regionals i fer-los partícips de les diverses activitats culturals que s'hi desenvolupen com a reconeixement a la labor de cohesió social, de promoció i de difusió de la cultura.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem