ERC-MES porta el compliment del Pacte per la nit al primer ple del mandat

El grup municipal defensa que si s'ha de modificar el text, ha de ser en el marc de la comissió del Pacte per la nit i no "unilateralment"

El grup municipal d'ERC-MES comença mandat tornant a posar sobre la taula el Pacte per la nit. La coalició presenta una moció al proper ple que se celebrarà el dilluns 20 de juliol amb la qual demana que es compleixin els acords del Pacte per la nit i denuncia el trencament "unilateral" d'aquesta mesura que regulava l'activitat nocturna al nostre municipi.


"Aquesta no és la manera de fer les coses, els horaris són fruit del consens de molta gent. Un acord teixit amb tanta gent no pot ser que es modifiqui de manera unilateral. Intentarem que aquesta moció s'aprovi perquè si en el seu moment tothom hi va estar d'acord, també tots els partits polítics, no entenem per què es va trencar de forma unilateral. Un cop es complexi amb el que es va pactar, entenem que es poden fer modificacions però en el si del Pacte per la nit", ha explicat Èric Gòmez, regidor d'ERC-MES, en una roda de premsa.

Els republicans han criticat la gestió de l'anterior equip de govern en el Pacte per la nit  del qual han dit que no va saber fer una rotació d'espais per l'organització d'activitats al carrer. A més, Gòmez ha finalitzat dient que si el grup de CiU vol arribar a acords amb ERC-MES "el que ha de fer és canviar absolutament la manera de fer". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem