Monells i Figueras demanen el vot per Puigdemont per ratificar l'1 d'octubre

Les santcugatenques Abigail Monells i Anna Figueras ocupen el lloc 30 i 36, respectivament de la llista de Carles Puigdemon

Les santcugatenques Abigail Monells i Anna Figueras, número 30 i 36 de la llista de Carles Puigdemont en la demarcació de Barcelona, han demanat el vot per Puigdemont aquest dimarts, 12 de desembre. 

En una trobada de les candidates, amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, les tres santcugatenques han recordat la "importància de votar en aquestes eleccions transcendentals". 

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que "nosaltres sabem que aquestes eleccions són transcendentals. La gent que està convençuda que aquest país pot tenir una oportunitat per ell mateix, no podem acceptar la situació en què ens trobem, de l'aplicació del 155, de tenir líders empresonats, de tenir el president a l'exili. No estem davant d'una situació típica i normal. Aquesta situació ens ha de fer reaccionar. No podem deixar que aquesta paràlisi ens envaeixi. No hi ha cap demòcrata al món que pugui subscriure la situació que està vivint el nostre país". Ha sentenciat l'alcaldessa.  

Per la seva banda, Anna Figueras, diputada al Parlament de Catalunya des del 2006 ha explicat que "els que l'hem viscut aquesta situació des del Parlament, no us direm que ha estat fàcil. Això va de democràcia i a nosaltres no ens han deixat exercir pràcticament ni amb aquell mandat que el poble de Catalunya va decidir ara fa dos anys. No han tingut cap tipus de mirament, han interpretat el 155 com els ha donat la gana. Més aviat l'han reinterpretat". 

Pel que fa a la candidatura en la qual la santcugatenca ocupa el lloc 36, ha destacat que "és molt àmplia. Hi ha gent de molts llocs amb trajectòries molt diferents. Demano el vot a tothom perquè aquesta candidatura és la que volíem, o la que en tot cas pensàvem que volia la gent. És una candidatura àmplia amb molts perfils de la societat catalana. Volem restablir les institucions catalanes i fer que el president elegit per la majoria de catalans pugui fer de president d'aquest país". 

Finalment, la santcugatenca Abigail Monells, número 30 de la llista de Puigdemont ha destacat que per ella "és un honor immens poder formar part d'aquest equip format pel president Carles Puigdemont".

Pel que fa a la llista de Pugidemont, Monells l'ha definit com "una llista transversal, emocionant, molt interessant, amb punts de vista totalment diferents i que representa a tota la societat, perquè ve de la societat".

Ja de cara a les eleccions del 21-D la santcugatenca ha recordat que per Junts Per Catalunya "no són unes eleccions al Parlament qualsevol, són una cosa imposada, una violació de la llei, imposada pel 155 i acompanyada d'una repressió brutal. Però com a demòcrates sempre farem ús de les urnes. Anirem tots a votar, i ho farem per ratificar l'1 d'octubre. Són segurament les eleccions més transcendentals de la nostra vida". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem