El Carnaval, la seguretat i la Copa de la Reina de voleibol, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Sant Cugat està de celebració, i és que el municipi ha donat el tret de sortida a Carnaval, una setmana de rauxa i xerinola. A més, en l'àmbit esportiu, Sant Cugat ha sigut seu de la Copa de la Reina de voleibol, sent el DSV Club Voleibol Sant Cugat amfitrió de la competició.

Així doncs, l'entrevista a Nica Vall, una de les membres de la Comissió del Carnaval de Sant Cugat, era l'obertura de la setmana, en un dilluns en el qual es coneixia que el Taller Jeroni de Moragas serà l'entitat abanderada de Sant Medir i en el qual Nina Agustí i Carla Jover presentaven el llibre La meva veu.

Més info: Nica Vall: “Ens agradaria que Carnaval fos com la Festa Major d’hivern”

De cara a dimarts, el balanç de la seguretat a Sant Cugat l'any 2022 era la notícia d'obertura del dia, en un dimarts en el qual anunciàvem els actes programats per Sant Medir i en el qual es presentava la Copa de la Reina de voleibol, amb el DSV Club Voleibol Sant Cugat com a amfitrió.

Més info: Els delictes a Sant Cugat pugen durant el 2022: furts i estafes, els principals problemes

Pel que fa a dimarts, el recull d'imatges antigues del Carnaval a Sant Cugat era la notícia d'obertura del dia, un dimecres en el qual explicàvem la lluita durant 5 anys d'una família reclamant justícia per l'atropellament mortal del seu fill i en el qual Maria Comas, coneguda com la Maria de la pastisseria Alegret.

Més info: Imatges antigues del Carnaval a Sant Cugat

El tret de sortida del Carnaval a Sant Cugat era la notícia destacada del dijous, un dijous en el qual l'EMD de Valldoreix aprova el pressupost del 2023 amb esmenes de Ciutadans i en el qual es coneixia que l'exsenador Bernat Picornell serà el número 2 d'ERC a les municipals de Sant Cugat.

Més info: El Gall pren el poder a l'alcaldessa i dona el tret de sortida El Carnaval 2023

Ja el divendres, l'eliminació del DSV Club Voleibol Sant Cugat en els quarts de final de la Copa de la Reina era la notícia destacada del dia, un divendres en el qual Convergents anunciava que es presentarà a les eleccions de Sant Cugat amb Remei Gómez i en el qual es detenia un grup criminal que havia robat obres d'art a Sant Cugat i a Barcelona.

Més info: El Voley Dos Hermanas deixa fora de la Copa de la Reina al DSV Sant Cugat

Finalment, durant el cap de setmana, l'entrevista a Julià Mestieri i Nacho Ferrer, membres de la Comissió de Gitanes, era la notícia d'obertura del dissabte, en un cap de setmana en el qual se celebrava el Ball de Gitanes i la Rua de Comparses de Carnaval i en el qual es decidia el campió de la Copa de la Reina de voleibol.

Més info: Nacho Ferrer (Comissió Gitanes): "La gràcia de les tradicions és treure-les de la vitrina"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem