El pregó de la Festa Major Alternativa s'ajorna a divendres

Les activitats del primer dia de la Festa Major Alternativa s'han suspès per la pluja

El pregó de la Festa Major Alternativa ha quedat ajornat fins a aquest divendres, 29 de juny, a partir de les nou de la nit. La pluja d'aquest dijous ha obligat a suspendre les activitats previstes a l'espai de la Festa Major Alternativa de la rambla del Celler pel primer dia de Festa Major.

El pregó de la Festa Major Alternativa anirà a càrrec del Sindicat de Llogaters, el Comitè de Defensa de la República i el Comitè de la Vaga Feminista.

Amb tot, les activitats previstes per aquest dijous a la nit, el sopar de pintxos i els concerts, es traslladen a La Xesca. La resta d'activitats es concentraran aquest divendres i dissabte. Entre les propostes més destacades, hi ha tallers infantils, música en directe, cultura urbana i gastronomia.

Divendres 29 de juny

La Festa Major Alternativa encetarà el divendres a partir de les 11.30 amb activitats familiars organitzades per l'Esplai Pica-Roca, racons infantils, vermut i un dinar per a tota la família.

A partir de les sis de la tarda hi haurà la trobada de cultura urbana, amb micro orbert, batalles de rap, música en directe, concurs de graffitis...

A les 21 hores hi haurà el pregó ajornat, a càrrec del CDR, el Sindicat de Llogaters i el Comitè de Vaga Feminista.

El sopar del divendres anirà a càrrec del CDR de Sant Cugat i els concerts posteriors comptaran amb la presència de Mari Popes, Machete en Boca, Zapato y Cordón, Showcase i Dj Partisana.

Dissabte 30 de juny

El dissabte començarà a la Festa Major Alternativa amb un taller de samarretes per a nens i nenes a partir de les onze del matí.

Cap a les 13.30 hores hi ha el ja tradicional Concurs de Truites i el posterior dinar popular.

A les sis de la tarda hi ha la batalla de penyes.

Segueix amb el TOT la Festa Major

Sant Cugat del Vallès estarà de Festa Major a partir de dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagram del TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem