La ressaca de les generals, urbanisme i cultura, entre el més destacat de la setmana

La ressaca de les eleccions generals a Sant Cugat i temes d'urbanisme i cultura, han estat el més destacat de la setmana a Sant Cugat

Sant Cugat acomiada la segons setmana del mes de novembre del 2019, una setmana en la qual ha destacat la ressaca de les eleccions generals, a més d'aspectes d'urbanisme i cultura. Així, el dilluns 11 de novembre, el resultat de les eleccions generals a Sant Cugat protagonitzava l'obertura al web. Un dilluns en el qual Tsunami Democràtic tallava La Junquera, amb presència santcugatenca.

Més info: ERC guanya les eleccions generals a Sant Cugat

La ressaca postelectoral continuava el dimarts, amb una anàlisi de les generals en clau de favorables i contraris a la independència, i és que Sant Cugat és la tercera ciutat catalana amb més vot independentista. D'altra banda, el TOT publicava també les reaccions dels partits polítics als resultats de les eleccions. Un dimarts en el qual també s'explicava que l'Escola Catalunya serà Institut-Escola a partir del curs vinent, i el tancament del mític bar Stop.

Més info: Sant Cugat, tercera ciutat catalana amb més vot independentista

El dimecres, l'urbanisme prenia el protagonisme, amb un reportatge sobre l'avinguda del Baixador, i les crítiques dels veïns i veïnes de la zona pel seu estat. El TOT informava també el dimecres que el Quinto de Nadal d'enguany canviarà el seu emplaçament.

 

Més info: Veïns de l'avinguda del Baixador denuncien l'estat del carrer i reclamen la urbanització

I l'urbanisme deixava pas a la cultura el dijous 14 de novembre, amb la publicació d'un reportatge sobre la figura de Josep Franquesa, qui ha dedicat gran part de la seva vida a la cultura de la ciutat. El TOT explicava també que l'ANC està fent una recollida de signatures per mostrar el seu rebuig als pactes amb el PSC, a l'Ajuntament i a la Diputació. A més, es feia pública la nominació del Teatre-Auditori als Premis ARC 2019 i es constituïa el Consell de Barri de Mira-Sol.

Més info: Jordi Franquesa, tota una vida vinculada a Sant Cugat i la cultura

Ja el divendres 15 de novembre, l'educació passava a primera línia, amb un reportatge sobre les xifres d'estudiants estrangers que rep Sant Cugat al llarg de l'any. A més, ERC Sant Cugat responia amb un comunicat a la petició que la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, havia fet a la formació republicana en el ple municipal del mes d'octubre, perquè desfés el pacte amb el PSC i formar un Govern "nítidament independentista".

Més info: Sant Cugat rep més de 5.000 estudiants d'altres municipis

 

La cultura tornava a prendre el protagonisme el dissabte, i és que l'inici de la 4a Mostra de Titelles de Sant Cugat era l'obertura del TOT. Un dissabte en el qual aquest mitjà de comunicació informava que els joves de La Xesca assumien que seran desallotjats

Més info: Els titelles prenen Sant Cugat

Per últim, el diumenge 17 de novembre, l'obertura era el perfil del director cinematogràfic Albert Pintó.

Més info: Albert Pintó, la passió pel cinema feta realitat

 
Comentaris

Destaquem