La fi del toc de queda i el soroll a l'AP-7, el més destacat de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Catalunya s'ha acomiadat del toc de queda, a partir del diumenge 9 de maig, després de quasi 6 mesos. A més, durant la setmana, hem conegut el perfil de nouvinguts a Sant Cugat, hem explicat la renda per habitat del municipi i hem analitzat la problemàtica d'alguns veïns de Valldoreix amb el soroll de l'AP-7.

Així doncs, l'obertura de la setmana era els detalls de l'entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions, un dilluns en el qual coneixíem que el perfil de benvinguts a Sant Cugat representa a empresaris, directius i professionals lliberals.

Més info: Entra en vigor la Zona de Baixes Emissions: tot el que has de saber

De cara el dimarts 4 de maig, l'obertura diària era la 5a posició de Sant Cugat com a municipi català amb la renda per habitant més alta, un dissabte en el qual el Govern de la Generalitat de Catalunya confirmava la fi del toc de queda i del confinament perimetral.

Més info: La renda per habitant de Sant Cugat frega els 25.000 euros

Pel que fa al dimecres, l'augment de trucades d'atenció a la violència masclista en el Vallès Occidental era la notícia d'obertura, un dimecres en el qual explicàvem que Sant Cugat se situava entre les ciutats amb pitjors dades del coronavirus.

Més info: Violència masclista al Vallès Occidental: més trucades i menys denúncies

L'expectació i les opinions sobre l'entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions dels comerciants era l'obertura del dijous, un dijous en el qual explicàvem que el Liceu Politècnic es queda el Santa Isabel i en el qual coneixíem que Sant Cugat vol construir un pont per a vianants i bicis entre Volpelleres i Can Sant Joan.

Més info: Els comerciants, expectants i amb opinions diferents sobre la Zona de Baixes Emissions

Ja divendres 7 de maig, la problemàtica amb el soroll de l'AP-7 per alguns veïns de Valldoreix era l'obertura diària, un divendres en el qual explicàvem que les farmàcies de Sant Cugat col·laboraran en la xarxa de detecció de casos de coronavirus entre la ciutadania.

Més info: El brunzit de l’AP-7, el soroll diari que pateixen els veïns de Valldoreix

Ja el dissabte 8 de maig, el darrer dia amb toc de queda era l'obertura diària, un dissabte en el qual Sant Cugat homenatjava als 6 santcugatencs que van ser deportats forçosament a camps de concentració nazis.

Més info: Últim dia de toc de queda: Catalunya diu adéu al confinament nocturn 6 mesos després

 
 
Comentaris

Destaquem