La Festa Major comptarà amb havaneres, però sense rom cremat

Els Nois de l'Eixida oferiran el tradicional concert d'havaneres de Festa Major, però sense rom cremat a causa de la pandèmia

La Festa Major 2021 comptarà amb concert d'havaneres, tot i que sense rom cremat, per tal de complir amb totes les mesures de seguretat contra la Covid-19. Així, el conjunt d'havaneres santcugatenc, Els Nois de l'Eixida, interpretaran una vintena de peces en un concert el dilluns, 28 de juny, als Jardins del Monestir. El repertori comptarà amb les havaneres més conegudes del país, com ara Mariner de terra endins, El meu avi, La bella Lola, El canó de Palamós, etc.

 

Cal destacar que durant el concert es farà un petit recordatori a Joan Sitges, membre d'Els Nois de l'Eixida que va morir víctima de la Covid-19.

Més notícies de Festa Major

A banda d'això, el TOT Sant Cugat ha anat avançant durant els darrers dies altres temes de la Festa Major de Sant Cugat. En aquest sentit, cal recordar que no hi haurà Concurs d'Arrossos, o que el Centro Popular Andaluz no podrà muntar la tradicional caseta, tot i que si que organitzarà una activitat. El que si que hi haurà serà Festa Major Alternativa, o dues mostres d'entremesos, a més d'una projecció en vídeo dels Gausacs, que suplirà la Diada Castellera. Tampoc hi haurà correfoc de Diables, que si que faran els tradicionals 'versots'. També hi haurà una actuació del Grup Mediterrània i de l'Esbart Sant Cugat. L'Entitat Sardanista també organitzarà una ballada de Festa Major.

 
Comentaris

Destaquem