Sant Cugat ret homenatge al Shihan Paco Gamero

Clubs catalans s'han reunit per dedicar-li un sentit i merescut homenatge el que va ser fundador i president del Club Kyokushin Karate Gamero Sant Cugat

Sant Cugat ha homenatjat aquest dissabte, 2 de juliol, a la tarda, al Parc de Can Vernet, el santcugatenc Paco Gamero, que va morir el passat 19 de novembre víctima d'una llarga enfermetat. Diferents clubs catalans s'han trobat per rendir-li un sentit i merescut homenatge. Les entitats que hi han volgut participar han estat el Nintai Shin den Mawashi Meridiana, el Karate Kyokushin Castellar, AS Putxet, Dojo La Selva, Oyama's Karate, Kyokushin Spirit i Club Karate Sant Cugat. Hi han assistit la vidua i la filla de Paco Gamero.
 

El Shihan Paco Gamero va ser fundador i president del Club Kyokushin Karate Gamero Sant Cugat, que el setembre es traslladarà a Barcelona.

El TOT amb la Festa Major

Una de les diferents actuacions que s'han fet FOTO: À. L. P.

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

L'homenatge s'ha fet al Parc de Can Vernet FOTO: À. L. P.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem