Agraïments pel premi Personatge de l’Any

Moltes gràcies a tots

Quan en Josep Maria Vallès, director del TOT Sant Cugat, em va trucar per dir-me que m'havien escollit "Personatge de l'Any", el primer que vaig fer va ser mirar la meva agenda. Quedaven encara alguns dies pel 28 de desembre, així que no semblava tractar-se de cap innocentada, i en Josep Maria així m'ho va confirmar davant la meva incredulitat inicial.

El següent que vaig fer va ser preguntar-li -¿i perquè a mi?- En Josep Maria em va respondre llavors, que el premi reconeixia la tasca d'una persona de Sant Cugat, que treballava per al poble, i que era accessible als mitjans de comunicació, facilitant així la seva tasca diària.

Tot i que la realitat era que la descripció donada encaixava perfectament amb la meva persona, em sorprenia la notícia perquè evidentment jo no era l'únic que podia complir amb aquells requisits a Sant Cugat, però el meu nomenament era el resultat d'una votació, així que li vaig dir que acceptava el premi amb gran il·lusió i satisfacció.  

Un cop superada aquella sorpresa inicial, i amb el premi ja a la mà, vull aprofitar ara l'oportunitat que em brinda aquest article d'opinió, per donar públicament les gràcies a tot l'equip que conforma el TOT Sant Cugat. Que sapigueu que és tot un orgull rebre un reconeixement d'aquest tipus a la ciutat on vius, així que, sincerament, moltes gràcies a tots.

Gràcies també per donar-nos veu a la ciutat en totes aquelles activitats i projectes que realitzem des de @Volpelleres. Sense la vostra cobertura, així com de la resta de mitjans locals, no podríem tenir l'impacte i l'èxit de participació que enguany hem tingut. En 2016 Volpelleres ha donat un important pas endavant pel que fa a la seva consolidació com a barri, i a la creació de la seva pròpia identitat. I en 2017 continuarem fent més soroll, ja que a banda de consolidar el que ja s'ha fet el 2016, es portaran a terme nous i interessants projectes. En tots ells els mitjans locals tindreu un paper molt important de comunicació, és per això que puc dir-vos allò de #ambvosaltresvolpelleresbatega.

D'altra banda, vull aprofitar també per donar les gràcies a totes aquelles persones que m'han felicitat aquests dies pel premi, personalment o per les xarxes socials, i que han pensat que veritablement n'era mereixedor. 

I per últim, però no menys important, vull compartir el premi amb els meus companys de la Junta Directiva de @Volpelleres, sense els quals no hauria estat possible fer durant 2016 tantes coses per Volpelleres; i dedicar-lo de manera especial a la meva dona, la Sonia, i als meus fills, l'Eric i la Vega, per la seva paciència i suport en tot moment.

Bon any 2017, i salut i prosperitat per a tothom.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem