Coneixem o no el que passa a Sant Cugat...

Sabem que vivim en una ciutat en què passen moltes coses

Ens sentim cofois de què el seu dinamisme permet que en podem gaudir des de tots els punts de vista. En consonància també tenim uns mitjans de comunicació que han situat la seva tasca donant rellevància a les moltes de les coses que succeeixen.

Fins on jo tinc constància tenim dos canals de televisió, una emissora de ràdio i un mitjà escrit en paper que donen llum a què ens passa en el dia a dia. Al mateix temps tots ells disposen de mitjans de difusió digitals per anar seguint el dia minut a minut.

En aquest entorn i amb la meva sorpresa un bon amic va comentar-me tot bocabadat com podia ser que hi haguessin continguts que quedessin sense esment amb aquesta bateria de serveis d'informació.

Parlava amb coneixement de causa. Havia portat a Sant Cugat una vintena d'emprenedors i empresaris de fora del país, per compartir una jornada de treball, valorar el seu nivell i el nostre, en algunes proves amb participants de diversos programes d'empresa de la ciutat. Ell es preguntava com podia ser que cap dels mitjans després d'haver-los-hi comunicat que es faria l'esdeveniment, n'haguessin fet cap ressò, dedicant dues línies. Ell mateix reconeixia que els mitjans d'on van viatjar, tot i ser més petits van valorar-lo en quatre de cinc existents a diversos nivells de notícia.

Serà que el món del treball i l'empresa ha deixat d'interessar salvat d'unes bones xifres de l'ocupació, o que la divulgació d'aquest fet no és prou festiu per fer-ne ressò. Haurem en tot cas de començar a pensar el que coneixem i el que no del nostre entorn.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem