Després de la Festa Major...

Podem dir que aquesta Festa Major ha estat espectacular, com les anteriors i fins i tot millor

És difícil dir quelcom nou de la Festa Major. Han estat uns dies d'entreteniment complet. Hem tingut espais pels infants, espais per joves que no cal dir que és un perfil difícil de satisfer, espais per famílies, esportius, i de jocs d'entreteniment de tot tipus.

Fins i tot espais de dinamització per gaudir del nostre espai, quelcom del que ens en sentim molt cofois. També hem tingut representació de quasi totes les associacions i grups organitzats de la ciutat per poder donar a conèixer la gran majoria dels afers culturals i socials que porten a terme. I cal reconèixer que aquest fet és ben representatiu del nostre dinamisme. Està clar que sempre queden alguns menys representats però aquestes són qüestions que ben segur s'aniran esmenant en benefici de la ciutat.

Podem dir que aquesta Festa Major ha estat espectacular, com les anteriors i fins i tot millor. Però cal tornar a la realitat després del "dia del gos" i veure que en el nostre entorn hi ha el que hi ha, i que cal fer cap al que realment ens fa viure la resta de l'any. Els robatoris cada cop creixents, les voreres en mal estat, el desordre en una cosa tan necessària com la mobilitat amb bicicleta, que permet la circulació sense cap control per carrers de vianants atestats de persones i voreres deteriorades, la conservació de les zones verdes, que no deixa de ser el distintiu d'un model de vida creat i conreat a la nostra ciutat. Com altres tantes petites coses que ens han de fer viure i sentir-nos bé la resta dels 349 dies que ens queden per passar fins a la propera Festa Major. Ara, després d'aquests dies serà un bon moment per tornar-hi a pensar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem