El fet de no trobar-me bé físicament m’ha privat de fer la presentació, molt desitjada, d’un llibre, i això per tres motius: primer, per la llarga amistat de trenta anys amb la M. José Foix Cuscó compartint l’afició de la cuina, però també les inquietuds artístiques. El claustre del Monestir ha estat el nexe d’unió on s’han gestat amistats que s’han materialitzat en un magnífic llibre, Les quatre estacions a la cuina. Sabors de primavera, estiu, tardor i hivern. Un llibre molt reeixit pel seu contingut, molt documentat i bellament il·lustrat per la sensible M. José.
Segon, per la vinculació d’anys d’amistat amb el seu germà, el mai oblidat Gabriel, Gabi pels amics. Ens han unit ideals nacionalistes, però també el goig de la taula; va ser amb mi cofundador del Club Gastronómico y Cultural Dom Cugat. El Gabi també hauria estat feliç en la presentació del llibre de la seva germana.
Tercer motiu: l’anàlisi del llibre. Per mi un exemple de llibre molt entenedor per a tothom, fins i tot per a les escoles, per això l’anomeno un llibre pedagògic. El contingut és molt ric amb centenars de referències de productes agrupats pel seu origen climatològic, les estacions. Una característica enriquidora és el coneixement de les propietats dels aliments. Una part molt important del llibre són els centenars de receptes culinàries, breus, concises, molt entenedores. Un magnífic treball amb moltes hores de dedicació i que, sense una veritable estima, mai hauria donat com a resultat aquest llibre. Us el recomano.
Gràcies M. José per aquest preuat treball que ens ofereixes i que, de ben segur, utilitzaré en aquest apartat del TOT.
Segon, per la vinculació d’anys d’amistat amb el seu germà, el mai oblidat Gabriel, Gabi pels amics. Ens han unit ideals nacionalistes, però també el goig de la taula; va ser amb mi cofundador del Club Gastronómico y Cultural Dom Cugat. El Gabi també hauria estat feliç en la presentació del llibre de la seva germana.
Tercer motiu: l’anàlisi del llibre. Per mi un exemple de llibre molt entenedor per a tothom, fins i tot per a les escoles, per això l’anomeno un llibre pedagògic. El contingut és molt ric amb centenars de referències de productes agrupats pel seu origen climatològic, les estacions. Una característica enriquidora és el coneixement de les propietats dels aliments. Una part molt important del llibre són els centenars de receptes culinàries, breus, concises, molt entenedores. Un magnífic treball amb moltes hores de dedicació i que, sense una veritable estima, mai hauria donat com a resultat aquest llibre. Us el recomano.
Gràcies M. José per aquest preuat treball que ens ofereixes i que, de ben segur, utilitzaré en aquest apartat del TOT.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok