Setembre gloriós

Diuen que la venjança és un sopar que se serveix fred. Això es el que primer he pensat davant la brutal pujada de l'IVA cap el món de la cultura que ha passat del 8% al 21% i que ja tenim instal·lada des de l'1 de setembre. Es deu tractar d'un dels danys col·laterals de la guerra d'Irak, quan tot el món de la cultura i de l'espectacle es va posicionar contra aquesta guerra; oi, Sr. Rajoy?. Si no com podem entendre aquest càstig cap una de les indústries més productives i que generen més llocs de treball.

Fa anys es va popularitzar l'eslògan Spain is different i, ja ho veuen, ara la diferència radica no sols en el sol i els toros, sinó en tenir un dels IVA culturals més alts del nostre entorn europeu. També deu ser allò del typical spanish gravar les funeràries amb un 21% que, com tothom sap, són un bé superflu com anar a la perruqueria, comprar-se un abric de pells o fer-se un lífting o una liposucció, posem per cas.

Cultura i Funeràries, un luxe!
O potser no són tan descerebrats i el que pretenen és que El Mort sigui La Cultura?!
Decididament, això no té remei. I ara que s'acosta l'11 de setembre potser que ens comencem a plantejar un canvi de casa

. Sempre he cregut que els espanyols podrien ser uns magnífics veïns!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem