Tan remarcable com desconegut.....

En un entorn com el nostre en el qual encara estem acabant de pair el ser una ciutat gran, no és estrany que hi hagi activitats que passen desapercebudes quan tenen el suficient valor per ser conegudes i valorades. Tenim la sort de disposar d' un entramat sociocultural ric que proposa de forma constant noves activitats pels nostres ciutadans de totes les edats, fins al punt que en alguna ocasió he sentit lamentar, que és pràcticament impossible acudir a tot el que se'ns ofereix ja sigui des de la iniciativa publica com de la privada a través de les associacions de la mateixa ciutat.

En mig d'aquesta gran quantitat d'oferta de lleure i entreteniment és irremeiable que les accions menys vistoses, multitudinàries i menys pensades pel gran públic quedin amagades i no trobin espai per ser conegudes i reconegudes. En aquest terreny cal valorar la tasca que fan aquests professionals que s'hi dediquen, ja que en alguns casos són molt útils per certs col·lectius i necessàries donada l'escassetat d'oferta existent.

Una d'elles és el Taller WINDOWN. Espai lúdic educatiu, ubicat a l'Espai Maristany i enfocat a un col·lectiu que per les seves característiques li costa tenir encaix i veu en la nostra societat. Parlem del món dels discapacitats i del seu entreteniment i lleure. Un cop conegut aquest espai te n'adones del profit que es pot treure de la mateixa discapacitat quan li crees una motivació i ets capaç de deixar-la expressar segons el seu propi nivell de talent. Professionals de totes les edats i formacions que amb voluntat, reflexió i sent coneixedors del que es pot obtenir de la motivació artística, obtenen resultats extraordinaris i molts cops impensables en un entorn menys propici. Tot plegat dues hores a la setmana perquè l'autoestima del perfil discapacitat sigui capaç de créixer trencant els seus propis motlles i fent bona la frase "molts cops ens queixem de les nostres limitacions i som nosaltres mateixos que ens les imposem". És llàstima que quelcom com això, sigui tant remarcable com desconegut

Més informació
 
Comentaris

Destaquem