Concentració a le sportes de l'Ajuntament de Sant Cugat. FOTO: À. Guinó

Política

Mireia Ingla creu que la sentència no afectarà el govern santcugatenc

L'alcaldessa convocarà un ple extraordinari previsiblement aquest dimarts

L'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès Mireia Ingla ha assegurat que la sentència del Tribunal Suprem "no afectarà el govern municipal". "El govern queda exactament igual com era", ha dit, aclarint que "en el seu moment, aquest govern ja va explicar que era un govern que tenia lloc per atendre les emergències més clares d'aquesta ciutat, de caràcter social", assegurant que "sabíem que arribaria un dia aquesta sentència", i que compta "amb el suport explícit del PSC que, en un moment tan dur, ens han fet arribar el seu suport". 

"Estem convençuts que, precisament per la duresa de la sentència, perquè no està justificada en cap moment, tots els partits demòcrates, sense excepció, tenen clar que això sols es pot solucionar amb més democràcia", ha destacat, afirmant que "estic convençuda que el contingut d'aquesta declaració tindrà el màxim de suport possible dels regidors i de les regidores d'aquest consistori".

De la mateixa manera, ha cridat a la "immediata" posada en llibertat de les persones preses, durant la concentració celebrada a les 12 hores a les portes de l'Ajuntament, després de la declaració institucional feta pocs minuts abans.
 

Més endavant, més informació.

Seguiu en directe la jornada.