Una manifestació recorre els carrers de Sant Cugat contra la sentència

La manifestació ha començat amb el tall de la rambla del Celler i ha recorregut el centre de Sant Cugat

Més 200 persones han recorregut els carrers de Sant Cugat del Vallès com a mostra de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que condemna, entre altres, el santcugatenc Raül Romeva a 12 anys de presó. 'Llibertat presos polítics' ha estat el crit unànim que s'ha sentit durant tota la marxa, que estava encapçalada per una pancarta que proclamava 'Tornem al carrer'. Els xiulets i alguns clams contra la justícia espanyola han acompanyat la manifestació.

Els manifestants han tallat la rambla del Celler. FOTO: Bernat Millet

Els manifestants han tallat la rambla del Celler. FOTO: Bernat Millet

Poc després de coneixe's la sentència, alguns santcugatencs i santcugatenques s'han començat a concentrar a la plaça de la Vila. A mesura que ha anat arribant gent, han iniciat la marxa i han tallat durant uns minuts la rambla del Celler. A les onze del matí han seguit la manifestació i han pujat cap a la plaça d'Octavià.

Els més de 200 manifestants han recorregut els carrers del centre i també han pujat per l'avinguda de Rius i Taulet, tallant el trànsit durant el seu pas. Després han passat pel Mercat Vell i han tornat a acabar al Monestir, abans de tornar a la plaça de la Vila.

Seguiu en directe la jornada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem