Ascens històric del Club Esportiu Valldoreix al català de 1a Categoria de pàdel

L'equip capitanejat per Paula Eyheraguibel s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya per Equips de 2a Categoria Femenina

El Club Esportiu Valldoreix ha aconseguit, per primera vegada en la seva història, l'ascens de 2a a 1a Categoria Femenina en el Campionat de Catalunya Per Equips. L'equip capitanejat per Paula Eyheraguibel s'ha proclamat campió de Catalunya per Equips de 2a Categoria Femenina. En la final, les valldoreixenques han derrotat l'Star's Padel, per 3 punts a 2. Amb anterioritat, el CE Valldoreix ha superat el CTC Welness (3-2) en semifinals, i el CT La Salut 1902 (5-0) en quarts de final. El Campionat de Catalunya per Equips de 2a Categoria Femenina es va jugar del 19 al 26 de març a les instal·lacions de l'Slampadel, a Collbató.

La capitana Paula Eyheraguibel ha explicat al TOT Sant Cugat que "aquest és un dels objectius esportius que perseguíem al club i ho hem aconseguit. En els últims anys ens havíem quedat a les portes, però enguany ha estat possible".

Les protagonistes

El Club Esportiu Valldoreix, celebrant l'ascens a 1a Categoria Femenina. FOTO: CE Valldoreix

L'equip que ha aconseguit aquest ascens sent el millor dels 13 equips participants ha estat integrat per Ari Sánchez, Paula Eyheraguibel, Patrícia González, Sonia Delgado, Sara Salcedo, Maria Vergés, Carla Magnet, Marta Casas, Alba Prunera, Lali Masia, Sílvia García, Cristina Gómez, Blanca Gimferrer, Cristina Reixach, Olga Carné, Clara Pardo, Desiree Janssen, Francesca Costacurta, Paula Cabanas, Raquel Ferrés, Aranzazu Osoro i Ona Urquizu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem