Basolí-Riba i Salcedo-Recasens guanyen l'Open de Pàdel del Complex Esportiu EMD

S'ha jugat un partit d'exhibició en el que hi han participat Adrian Biglieri (palista professional)-Albert Luque (exfutbolista professional) i César Córdoba (boxejador professional)-Jordi Español

Les parelles David Basolí-Arnau Riba i Sara Salcedo-Mireia Recasens s'han adjudicat la Primera Categoria del 9è Open de Pàdel Complex Esportiu EMD de Valldoreix, aquest dissabte, 21 d'abril, al matí. En la final masculina, David Basolí (Cercle Sabadallès) i Arnau Riba (Club Esportiu Valldoreix) han superat Pol Ferreres (Complex Esportiu EMD)-Ivan Rubio, per 6-4 i 7-5. La final femenina, entre les parelles Sara Salcedo (Club Esportiu Valldoreix) i Mireia Recasens (CT Sabadell) i Júlia Navarro (Junior FC) i Laura Dalmau (Terrassasports) no s'ha pogut disputar perquè Dalmau no ha pogut assistir a la final.

Premis en metàl·lic

Pol Ferreres i Ivan Rubio han estat els subcampions en Primera Categoria. FOTO: Lali Álvarez

Els millors palistes del campionat s'han endut un premi en metàl·lic. La parella campiona de 1a Categoria Masculina i Femenina s'ha embutxacat 200 euros, i els subcampions, 100 euros. Per la seva banda, els guanyadors i guanyadores de la 2a Categoria Masculina i Femenina han guanyat 50 euros. Els campions i subcampions de totes les categories del quadre principal s'han endut un trofeu.

Exhibició amb Adrian Biglieri, Albert Luque, César Córdoba i Jordi Español

En aquest últim dia del torneig, l'organització ha ofert un partit d'exhibició en el que hi han participat el palista professional Adrian Biglieri, campió de Catalunya, i l'exfutbolista professional Albert Luque, que han fet parella, contra el boxejador professional César Córdoba i el palista del Complex Esportiu EMD, Jordi Español.

Les categories en què s'ha jugat aquest torneig, amb la participació de 50 parelles, han estat 1a, 2a, 3a i 4a Masculina; 1a, 2a, i 4a Femenina i 2a Mixta. El 9è Open de Pàdel Complex Esportiu EMD de Valldoreix s'ha jugat del 15 al 21 d'abril.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem