Miquel Catarineu: “Volem que Sant Cugat sigui reconegut pel seu handbol”

Durant la presentació dels 16 equips del club, l'entitat ha fet diferents reconeixements

“El projecte del Club Handbol Sant Cugat és un projecte fort. L'entitat està creixent i seguirem creixent. Volem que Sant Cugat sigui reconegut, entre altres coses, pel seu handbol”. Això és el que ha dit el president del CH Sant Cugat, Miquel Catarineu, en els parlaments de la presentació dels 16 equips de club esportiu local d'aquesta temporada 2015-2016, en la que el club complirà el seu 40è aniversari (es va fundar l'any 1975). L'acte s'ha fet aquest divendres, 23 d'octubre, a la nit, al Pavelló 3. Catarineu és president de l'entitat des del passat 8 de maig, en substitució de Davide Bonaccini.

Podeu gaudir de les millors imatges de la presentació del Club Handbol Sant Cugat.

Homenatges merescuts

Els exjugadors i excapitans del primer equip, Martí Nicolau i Nacho Álvarez, també han estat homenatjats pel CH Sant Cugat. FOTO: Lali Puig

Durant aquest acte, el CH Sant Cugat ha ofert diferents reconeixements. Ho ha fet amb l'expresident Davide Bonaccini; els exdirectius Artur Vaz i Enrique Estrella; els exjugadors i excapitans del primer equip Nacho Álvarez i Martí Nicolau; l'exentrenador del primer equip, Joan Sancho, i els expresidents Josep Lluís Rius i Josep March. També ha homenatjat els primers dos equips sèniors masculins, pels seus èxits esportius de la temporada passada. El primer equip va ser el conjunt revelació de la Primera Nacional i va ser subcampió de la Copa Catalana, i el sènior B va assolir l'ascens a Lliga Catalana, la màxima categoria de l'handbol català.

Bonaccini: “Som un referent dins de l'handbol català i nacional”

El Club Handbol Sant Cugat té 16 equips i 270 jugadors. FOTO: Lali Puig

Davide Bonaccini ha explicat al TOT Sant Cugat que “per a mi aquest reconeixement, més que un reconeixement personal, és un reconeixement per la feina feta per totes les noies i nois del club que han sabut entendre i duu a terme l'aposta que la meva junta va fer fa quatre anys. Personalment, estic molt satisfet de veure com el club ha crescut, s'ha consolidat, i és un referent dins de l'handbol català i nacional”.

Tomàs Moral, president de la Federació Catalana d'Handbol, ha assegurat que “dóna molta força veure com és aquest club, un club que cuida les persones. És una entitat amb esperit familiar i que creix en quantitat i qualitat esportiva. La prova és l'ascens la temporada passada del sènior B a Lliga Catalana”.

Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assenyalat que el CH Sant Cugat “és fruït del gran treball que s'ha fet i s'està fent amb un gran projecte consolidat al nostre municipi”.

Catarineu: “Volem potenciar el vincle amb la ciutat”

Durant l'acte de presentació, Miquel Catarineu va avançar que el club treballa amb l'objectiu d'organitzar casals i campus i participar en activitats de ciutat, i que els anirà presentant a mesura que els projectes es facin realitat. “Volem potenciar el vincle amb la ciutat”, ha destacat Catarineu.

16 equips i 270 jugadors

En la tradicional presentació oficial de la nova temporada, el CH Sant Cugat ha presentat 16 equips i 270 jugadors. Respecte a la temporada passada, la 2014-2015, l'entitat compte amb un equip més, el sènior C, que milita a 3a Catalana. En l’àrea masculina el club té 3 sèniors, 1 equip de veterans, 2 juvenils, 4 cadets i 3 infantils, i en la femenina, un sènior, un cadet i un infantil. Per cinquena temporada consecutiva, Joan Sancho continua sent el director tècnic esportiu de l’entitat, amb 23 entrenadors.

El club gaudirà aquesta temporada 2015-2016 el fet de tenir tres equips de la base, l'infantil A, el cadet A i el juvenil A, en la Lliga Catalana, en la màxima categoria de l'handbol català. Per fer-ho possible, aquests tres equips han hagut de jugar les seves fases corresponents i aconseguir la classificació. En aquesta línia, el CH Sant Cugat està a l'altura del FC Barcelona, el BM Granollers, el Sant Martí-Adrianense i el BM La Roca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem